Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden B&B Eikenlaan 12 te Genk

Wij heten u van harte welkom in B&B Eikenlaan 12 en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.

 

  1. Algemeen

Stephan de Wit is eigenaar en beheerder van B&B Eikenlaan 12 . De eigenaar kan zich laten vervangen door een familielid of een kennis, mocht dit door omstandigheden nodig zijn.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van B&B Eikenlaan 12, gevestigd aan de Eikenlaan 12 te Genk (België).

Met het aangaan van een huurovereenkomst gaan deze Algemene Voorwaarden van kracht.

Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.

Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben en minimaal 21 jaar of ouder te zijn.

De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.

Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in B&B Eikenlaan 12 zijn voor rekening van de gebruikers.

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gebruikers tijdens het verblijf te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.

Gasten dienen instructies van de beheerder op te volgen.

De beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, de toegang tot B&B Eikenlaan 12 ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

De administratie van de beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

Gasten van B&B Eikenlaan 12 dienen zich te houden aan het onderstaande Huishoudelijk Reglement.

 

  1. Reservering en bevestiging

De huurovereenkomst kan (op basis van beschikbaarheid) per e-mail of via het reserveringsformulier op de website (www.bnbeikenlaan12.be) worden aangegaan.

Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt B&B Eikenlaan 12 een bevestiging per e-mail met een betalingsverzoek. Op dat moment is de reservering “in optie” en worden de door u gekozen dagen voor u vrijgehouden. Indien de betaling binnen de gestelde termijn door B&B Eikenlaan 12 is ontvangen, dan is de reservering definitief. Hier ontvangt u per e-mail bericht van. Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is, dan vervalt de optie en de reserveringsaanvraag.

Op het reserveringsformulier van de website wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden.

 

  1. Betaling

Alle verblijfskosten dienen binnen 7 dagen na de reserveringsaanvraag te worden voldaan op bankrekeningnummer IBAN BE17973175636621 / BIC ARSPBE22.

In uitzonderlijke gevallen en alleen in overleg kunnen de verblijfskosten bij aankomst contant te worden voldaan. 

De actuele tarieven vindt u terug onder ‘Prijzen’ op onze website.

We hanteren een borg van € 75 ongeacht de lengte van uw verblijf. Deze wordt vooraf met de huurprijs in rekening gebracht. Na controle van de accommodatie zal uiterlijk 5 werkdagen na uw vertrek de borg teruggestort worden op uw rekening (dezelfde rekening waarmee de huurprijs is betaald).

Indien u uw verblijf en borg heeft betaald bij aankomst, dan dient u het borgformulier in te vullen met uw bankgegevens zodat wij de borg op uw rekening kunnen terugstorten.

 

  1. Annulering

We begrijpen dat er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen zijn waardoor u niet kunt komen. Mocht dat het geval zijn, dan vragen wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden.

Bij tijdige annulering tot 30 dagen voor de ingangsdatum vindt volledige restitutie plaats. Daarna vindt er geen restitutie plaats. Wij adviseren u dan ook om te overwegen een annuleringsverzekering af te sluiten, mocht u deze nog niet hebben.

 

Huishoudelijk reglement

 

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst bent u tussen 15.00 en 19.00 uur van harte welkom in uw verblijf. Later aankomen is eventueel mogelijk, maar wel even in overleg. Bagage kan indien dit mogelijk is voor ons eerder worden gebracht.

Op de dag van vertrek nemen we graag voor 10.30u weer afscheid.

Ter legitimatie zullen wij u vragen om uw paspoort of identiteitsbewijs te tonen. Hiervan zullen we een kopie maken die uiterlijk 7 werkdagen na uw vertrek vernietigd zal worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

 

Ontbijt

Het ontbijt zetten wij voor u klaar in een ontbijtmand of wij serveren dit in de living (gelijkvloers) op een afgesproken tijdstip. Zie op de website onder “ontbijt” de mogelijkheden en beschikbare tijden. De living op het gelijkvloers wordt alleen voor het ontbijt tussen de genoemde tijden ter beschikking gesteld.

De gasten zijn zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte stellen van eventuele allergieën, voedselintoleranties of diëten.

 

Uw verblijf

Gebruik van B&B Eikenlaan 12 door andere personen dan de huurders, is niet toegestaan.

Wij vragen u vriendelijk tijdens uw verblijf netjes met de inventaris en het meubilair om te gaan.

Ook vragen we u vriendelijk om geen geluidsoverlast te veroorzaken aangezien we hier ook als gezin wonen.

B&B Eikenlaan 12 is alleen tussen 6.00 en 00.00 uur toegankelijk. Andere toegangstijden zijn in overleg. 

 

Veiligheid en Milieu

Parkeren kan gratis op eigen terrein voor de deur.

Afval kunt u gescheiden deponeren in de daarvoor bestemde vuilbakken.

Een EHBO-doos is aanwezig (witte kastje in de sauna kamer).

Een huisdier meenenemen is niet mogelijk

De B&B is volledig rookvrij, ook buiten (voor en naast het huis).

De slaapkamers zijn geschikt voor een overnachting met maximaal twee personen. Er kan geen kinderbedje worden bijgeplaatst.

 

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke groeten,

Stephan & Etha de Wit.

(Versie 2.3 05/03/2019)